Štukatur- gusto pletivo od trske

Štukatur ili gusto pletivo je jednoslojno pletivo, a stabiljke trske su pletene sa pocinkovanom žicom mašinskim putem. Koriste se zbog atraktivnog izgleda, jednostavne montaže, funkcionalnosti i niske cene, i to za ograde, adaptaciju kuća i objekatata, za izradu letnjih bašti, zaštitu od sunca na terasama, itd...
Dimenzija proizvoda u rolnama je 10 metara dužine (ili bilo koje dužine). Visina je od 100 cm do 200 cm.

Kabine za prasvlačenje od tske

Kabine za presvlačenje od trske se prave u različitim veličinama (kombinacija drveta i pletene trske).
Veličinu, mere i izgled kupac određuje.
Postoje dva modela: sa krovom i bez krova.
Postoji varianta i sa podom.
Standardna visina je 220cm.
Kabine za oblačenje se koriste najčešće na plažama, bazenima, otvorenim kupalištima.
Prave se po naruđbi.

Suncobrani od trske

Proizvodimo različite suncobrane, različitih oblika i veličina. Takođe imamo u ponudi suncobrane sa pokrivkom od gustog pletiva (štukatera) kružnog oblika do 5 metara prečnika.
Suncobrani od trske su atraktivno funkcionalno i jeftino rešenje za zaštitu od sunca. Stvara prijatan ambijent i hladovinu.
Proizvode se sa ili bez nosača po zahtevu, a na osnovu naših iskustva rado ćemo Vam pomoći da izaberete idealno rešenje za Vas.

Trščane presovane ploče

Presovana trska povezana pocinkovanom žicom debljine 2 mm u ploču. Idealna termo i zvučna izolacija koja ima neograničen vek trajanja. Koristi se za izolaciju kod sendvič zidova, za izolaciju fasada, za pokrivanje krovova letnjih bašti, kao i za razne pregrade.


Dimenzije : u debljini od  5cm,  visine 1m, a dužine 2m.

Pokrivanje kuće

Krovovi od trske inače se rade standardno u debljini od 25 do 35 cm, s nekoliko načina završetaka.Nikako ne treba zanemariti cinjenicu kako ispod krova od trske nije potrebno stavljati nikakvu toplinsko-zvucnu izolaciju jer je on sam po sebi izvanredan izolator, što dodatno umanjuje troškove izrade krova. Još jedan prirodni fenomen vezan uz trsku - taj da u trsku ne zalaze nikakvi štetočine niti insekti, krov od trske definitivno je najbolji izbor.

Snopovi trske

Prodajemo trsku u snopovima, tzv. u "rinfuzi".

Prodajemo trsku u snopovima.
Snopovi su izčišćeni, klasirani po dužini i iste debljine, obim 105-115 cm,  dužina snopova se kreće od 110cm od 400cm.


Takođe imamo specijalnu klasiranu trsku za pletivo, i za pokrivanje kuća i svih objekata. .

Mašinska seča trske

Uvidevši potrebe savremenog poslovanja i osavremenjivanja proizvodnje,2008. godine smo investirali u kombajn za seču trske.

Pored seče trske na sopstvenim terenima,svim zainteresovanim kooperantima pružamo mogučnost uslužne seče trske.Dnevni kapacitet našeg kombajna je približno 1000 snopova trske.Kombajn ima velike točkove koji su posebno pogodni za močvarne i vodene terene, tamo gde je pristup ručnoj seći i traktorima otežan ili nemoguć.